Kérdése van?

+36-70-60-77-899

Fizetési feltételek

Időszakos és hosszútávú bentlakásos szerződés

Az ár személyre, állapotra (gondozási, ápolási szükséglet) és igényre (kiegészítő szolgáltatások, lakószoba komfortja, ágyak száma) való tekintettel 300.000 Ft / hó és 450.000 Ft / hó között kerül kialakításra. Beugró díj 2-8 millió forintig, kortól, szoba ágyaktól és állapottól egyéni elbírálás szerint. Mindegyik szoba wc-vel és külön akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik. Van, ahol teakonyha is kialakított.

Áraink 2023. január 1-től

2 ágyas szoba: 13.500 Ft / nap, beugró 6 m Ft. 

3 ágyas szoba: 11.500 Ft / nap, beugró 5 m Ft.

3-4 ágyas (kórházi ágy) szoba: 12.500 Ft / nap, beugró 4,5 m Ft.

Korkedvezmények a beugró díjainkból
  • 75 év felett 5% kedvezmény
  • 80 év felett 10% kedvezmény
  • 85 év felett 15% kedvezmény
  • 90 év felett 20% kedvezmény
  • 95 év felett 25% kedvezmény
  • 100 év felett 30% kedvezmény

Időszakos elhelyezés napi díjért 12.000-20.000 Ft-ig, állapottól függően.

30 napos
"próbaidőszak"

Mit kell róla tudni?

30 napos határozatlan idejű szerződéssel lehet elővizsgálatokon résztvenni, mint bekerülési feltétel,  abban az esetben, ha otthonról költözik es nem korházi tovább kezelésről beszélünk. Ez időre a gyógyszereket be kell hozni, azt nem tudjuk biztosítani és külön díjazás, megbeszéltek szerint.

Felmérjük a lakó képességeit és lehetőségekhez mérten együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb szobát. A négy hetes megfigyelési időszakot követően belépési díj kerül megállapításra, mely élethossziglan jogot ad a lakószoba használatára. Ez a díj egyénre szabva kerül megállapításra, alapul véve a leendő lakó korát, fizikális és mentális állapotát, illetve az igényelt lakószoba típusát.

Ebben a 30 napos “próbaidőben” a lakó is tájékozódhat, látja, hogy szokásaihoz mérten kivel tudna együtt lakni (van, aki dohányzik, horkol, pakol…csak éjjel beszél), valamint az intézmény szakembereinek javaslatát is figyelembe vesszük.

Egyéni kívánságok teljesítése

Ezenkívül további egyéni kívánságokat is tudunk teljesíteni külön díjazás ellenében, közvetítve, esetleg külső szolgáltatót beengedve.

vásárlások, levelezések, szabad programok kísérővel való biztosítása

gyógypedikűrön vagy masszőrön, vagy gyógytornászon felül még egyéni programok levezetése

A fizetések havi rendszerességűek (gyógyszer, pelenka, orvosi felügyelet, programok, napi 4xi étkezés, a lakók megfelelő, esetleges diétájának kialakítva- benne van a havidíjban).

Szerződéskötés feltétele az utolsó zárójelentés, intézményi felvételhez szükséges A, B lap háziorvostól, ha van és a próba hónapunk alatt, saját vizsgálatokon való megfelelés, valamint az Intézményvezető ápolási programjának megbeszélése, elfogadása a kapott eredmények szerint.

Saját tulajdonú, minimális bútorzat, személyes emléktárgy behozatalára van lehetőség, egyeztetés szükséges, annak kialakítására és szükségességére.

Hívjon bizalommal, bármilyen kérdése van, hisz nekünk is az az érdekünk, hogy jól érezze magát minden gondozottunk és a hozzátartozó is elégedett legyen, teljeskörűen kapjon magyarázatot aggodalmára.

Kövesse az
intézmény életét

Erre szolgál Facebook oldalunk!

Akció!

Érdeklődjön minden kedvezményünkről!

2-3 ágyas szoba esetén havi 300.000 Ft, beugró díj 5-8 millió Ft között.

További korkedvezmény is igény bevehető!

Keressen bizalommal: +36-70-60-77-899