Kérdése van?

+36 70 607 7899

Fizetési feltételek

Időszakos és hosszú távú bentlakásos szerződés

Nyári akció!

2 ágyas elhelyezési akció!

Már csak 2 férfi és 2 női hely maradt!

Támogatói díj: 4,8 millió Ft + havi 420 ezer Ft / fő – 2 ágyas szobában – Teljes kőrű ellátással!

Keressen bizalommal:
+36-70-60-77-899

Áraink 2024. január 1-től

Demenciával élők, alzheimeresek, idősek, rászorultak, 24 órás ápolási felügyeletet igénylők, enyhe pszichiátriai kórképpel rendelkezők

Az ár személyre, állapotra (gondozási, ápolási szükséglet) és igényre (kiegészítő szolgáltatások, lakószoba komfortja, ágyak száma) való tekintettel 300.000 Ft / hó és 750.000 Ft / hó között kerül kialakításra. Azonnali támogatói díj 2-12 millió forintig, kortól, szoba ágyaktól és állapottól egyéni elbírálás szerint. Mindegyik szoba, wc-vel és külön akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik. Van, ahol teakonyha is kialakított, igény szerint. A házban Wifi elérhető és Digi 45 TV csatorna biztosított.

Hosszú távra

Két csomag közül választhat:

Hosszú távú elhelyezés - Napi díj
Gesztenye csomag

1 ágyas szoba: 25.000 Ft / nap, támogatói díj 12 m Ft
– kor és állapot kedvezmény

2 ágyas szoba: 14.500 Ft / naptámogatói díj 6 m Ft.
– kor és állapot kedvezmény

3 ágyas szoba: 13.500 Ft / naptámogatói díj 5 m Ft.
– kor és állapot kedvezmény

3-4 ágyas (kórházi ágy) szoba: 12.500 Ft / naptámogatói díj 4,5 m Ft.
– kor és állapot kedvezmény

 

További igény esetén: bőrgyógyász, neurológus, urulógus, reumatológus és radiológus szakorvos, konzultáció, vérvétel, magán mentő – külön díjazás ellenében.

Minden esetben van „30 napos próbaidőszak”, ez idő alatt ápolási terv és előgondozás, beilleszkedési program kialakítása. Ebédlő, nappali, terasz, szobatárs, 4 területen, kivel tudjuk összeilleszteni és a foglalkozásainkba bevonni, képességekhez mérten. A próbaidőszakot követően ezen felmérések alapján, egyedi elbírálásban, Azonnali támogatói díjjal, megköthető az élethosszig tartó szerződés. Első hónap teljes kivizsgálással 660.000 Ft.

Idő előtti elhalálozás esetén a részletek megbeszélés tárgyát képezik.

Hosszú távú elhelyezés - Havi díj
Makk csomag

2 ágyas szoba: 360.000 Ft / hó, azonnali támogatói díj 8 m Ft

3 ágyas szoba: 330.000 Ft / hó, azonnali támogatói díj 6 m Ft

Helyek függvényében.

 

További igény esetén: bőrgyógyász, neurológus, urulógus, reumatológus és radiológus szakorvos, konzultáció, vérvétel, magán mentő – külön díjazás ellenében.

Idő előtti elhalálozás esetén a részletek megbeszélés tárgyát képezik.

Rövid távra

Időszakos elhelyezés napi díjért

15.000-25.000 Ft-ig, állapottól és szabad helytől függően.

Gyengélkedők részére fokozott ellátás

Minden hónap fix 660.000 Ft, amely korlátlan látogatást és teljes körű ellátást biztosít.

Korkedvezmények az Azonnali támogatói díjainkból*

Kor és állapottól függően.

  • 75 év felett 5% kedvezmény
  • 80 év felett 10% kedvezmény
  • 85 év felett 15% kedvezmény
  • 90 év felett 20% kedvezmény
  • 95 év felett 25% kedvezmény
  • 100 év felett 30% kedvezmény

*Amennyiben az egyszeri belépési díj kedvezményes összeg volt, úgy a lakó 1 éven belül bekövetkező halála esetén a költségvállaló a belépési díj egy rögzített arányos részének visszaigénylési lehetőségével nem él, ezt tudomásul veszi. Így a 117./C.§/5/ szociális törvény bekezdésében foglaltak lehetőségével nem él, melyet tudomásul vesz.

Abban az esetben, ha az azonnali támogatói díj nem kedvezménnyel lett megállapítva, úgy lehetőség van az azonnali támogatói díj egy rögzített arányos részének visszaigénylése.

30 napos
"próbaidőszak"

Mit kell róla tudni?

30 napos határozott idejű szerződéssel lehet elővizsgálatokon résztvenni, mint bekerülési feltétel, abban az esetben, ha otthonról költözik es nem korházi tovább kezelésről beszélünk. Ez időre a gyógyszereket be kell hozni. Labor, felhő adatok és a kitöltött felvételi információs lap alapján szakvéleményt ad a háziorvos és a pszichiáter doktornő, továbbá egy ápolási tervet készítünk a lakó részére.

Felmérjük a lakó képességeit és lehetőségekhez mérten együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb szobát. A négy hetes megfigyelési időszakot követően belépési díj kerül megállapításra, mely élethossziglan jogot ad a lakószoba használatára. Ez a díj egyénre szabva kerül megállapításra, alapul véve a leendő lakó korát, fizikális és mentális állapotát, illetve az igényelt lakószoba típusát.

Ebben a 30 napos “próbaidőben” a lakó is tájékozódhat, látja, hogy szokásaihoz mérten kivel tudna együtt lakni (van, aki dohányzik, horkol, pakol…csak éjjel beszél), valamint az intézmény szakembereinek javaslatát is figyelembe vesszük.

Egyéni kívánságok teljesítése

Ezenkívül további egyéni kívánságokat is tudunk teljesíteni külön díjazás ellenében, közvetítve, esetleg külső szolgáltatót beengedve.

vásárlások, levelezések, szabad programok kísérővel való biztosítása

gyógypedikűrön vagy masszőrön, vagy gyógytornászon felül még egyéni programok levezetése

A fizetések havi rendszerességűek (gyógyszer, pelenka, orvosi felügyelet, programok, napi 4xi étkezés, a lakók megfelelő, esetleges diétájának kialakítva- benne van a havidíjban).

Szerződéskötés feltétele az utolsó zárójelentés, intézményi felvételhez szükséges A, B lap háziorvostól, ha van és a próba hónapunk alatt, saját vizsgálatokon való megfelelés, valamint az Intézményvezető ápolási programjának megbeszélése, elfogadása a kapott eredmények szerint.

Saját tulajdonú, minimális bútorzat, személyes emléktárgy behozatalára van lehetőség, egyeztetés szükséges, annak kialakítására és szükségességére.

Hívjon bizalommal, bármilyen kérdése van, hisz nekünk is az az érdekünk, hogy jól érezze magát minden gondozottunk és a hozzátartozó is elégedett legyen, teljeskörűen kapjon magyarázatot aggodalmára.

Kövesse az
intézmény életét

Erre szolgálnak Közösségi felületeink!

Nyári akció!

2 ágyas elhelyezési akció!

2 férfi és 2 női hely maradt!

Támogatói díj: 4,8 millió Ft + havi 420 ezer Ft / fő – 2 ágyas szobában – Teljes kőrű ellátással!

További részletek itt!
Keressen bizalommal: +36-70-60-77-899